Aurinkovoide kasvoille 50 ml SPF 30

Ei varastossa

EKOPHARMA Herukka Suojaava Aurinkovoide SPF 30 (suojakerroin 30) on korkean suojan antava aurinkovoide, jonka filtterit ovat titaanidioksi ja sinkkioksidi. Pienet partikkelit levittyvät iholle ohuesti ja näkymättömästi mutta ne eivät ole nanokokoisia. UVA- ja UVB-säteiltä suojaava miellyttävä koostumus sisältää myös hoitavia aktiiviaineita, kuten mustaherukansiemenöljyä ja mustaherukanmarjauutetta. 50ml.
EKOPHARMA Suojaava Aurinkovoide SPF 30 antaa turvallisen ja terveellisen suojan myös herkkäihoisille.

Hoitavaa mustaherukkaa sisältävä voide imeytyy iholle helposti. Fysikaalisia aurinkosuojatuotteita suositellaan etenkin lapsille ja herkkäihoisille.
Käyttöohjeet:
Levitä runsaasti iholle. Lisää tarvittaessa. SPF 30/korkea suoja.
Ainesosat (INCI):
AQUA, TITANIUM DIOXIDE, ZINC OXIDE, DICAPRYLYL CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCONUT ALKANES, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, C14-22 ALCOHOLS, GLYCERIN, PROPANEDIOL, POLYHYD- ROXYSTEARIC ACID, CETYL ALCOHOL, RIBES NIGRUMSEED OIL (MUSTAHERUKKA/ BLACKCURRANT), CETEARYL GLUCOSIDE, STEARIC ACID, RIBES NIGRUM FRUIT EXTRACT (MUSTAHERUKKA/ BLACKCURRANT), COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ALUMINA, XANTHAN GUM, ACACIA SENEGAL GUM, PHENETHYLALCOHOL, PARFUM (NATURAL)

34.50 €