Hajusteeton aurinkovoide (SK50)

Ale -30%, poistuva tuote

Serttifioitu luonnollinen aurinkovoide saatavilla täysin hajusteettomana

Eco Cosmetics Neutral hajusteeton aurinkoemulsio on kehitetty erityisesti herkän ihon vaatimuksia ajatellen. Neutral-aurinkovoiteet ovat hajusteettomia eivätkä ne sisällä herkistäviä ainesosia. Tuotteiden sisältämä oliiviöljy suojaa ja hoitaa ihoa auringossa oleskelun aikana. Sisältää myös hoitavaa luomu soijaöljyä, kosteuttavaa luomu sheavoita sekä ravitsevaa jojobaöljyä. Tuote on turvallinen vesieliöstölle ja riutoille. Pakattu kätevään pakkaukseen, jossa pumppumekanismi: helppo levittää iholle. Tuote sopii loistavasti koko perheen käyttöön.

Aivan pienimmille lapsille suosittelemme erityisesti lasten iholle suunniteltua Baby & Kids -aurinkovoidetta. Eco Cosmetics Neutral -aurinkovoide ei tahmaa ihoa eikä jätä vaaleita jälkiä iholle levittämisen jälkeen.

Eco Cosmetics -aurinkosuojatuotteet antavat välittömän aurinkosuojan eivätkä ne sisällä mineraaliöljyperäisiä ainesosia, silikonijohdannaisia, sinkkioksidia, PEG:iä, synteettisiä säilöntä- tai väriaineita, synteettisiä hajusteita tai parabeeneja. Kaikki Eco Cosmetics -aurinkovoiteet ovat hiilidioksidineutraalisti tuotettuja, geenimuuntelemattomia, 100 % vegaanisia, SLS-vapaita eikä niissä käytetä nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita. Tuotteita tai niiden raaka-aineita ei myöskään testata eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolien toimesta.

Eco Cosmetics aurinkovoiteet ovat saavuttaneet suuren suosion myös Suomessa, eikä suotta. Voiteet tarjoavat hinnalleen loistavan vastineen ja suojaavat auringon säteilyltä luotettavasti. Tuotteet sisältävät auringon säteitä heijastavan mineraaliaurinkosuojan.

KÄYTTÖ: Levitä reilu kerros kaikkialle vartaloon ennen auringossa oleskelua. Lisää joka kerta uinnin tai suihkun jälkeen. Levittämismäärän pienentäminen vähentää aurinkosuojan tehoa. Huomautukset: Vältä aina keskipäivän kuumimpia hetkiä suorassa auringonvalossa ja ihon palamista kaikissa olosuhteissa. Mikään aurinkosuojatuote ei korvaa ihon vaatteilla ja asusteilla suojaamisen merkitystä eikä poista tarvetta olla varjossa ja välttää pitkää oleskelua suorassa auringonvalossa. Huolehdi erityisesti lasten suojaamiselta auringon haittoja vastaan ja käytä lapsille vähintään suojakertoimen 25 aurinkosuojia. Älä altista lapsia auringolle lainkaan päivän voimakkaimman auringonpaisteen aikana. Korkeimpienkaan suojakerrointen aurinkovoiteet eivät tarjoa täydellistä suojaa UV-säteilyä vastaan.

PAKKAUS: Myyntipakkaus kartonkia, kierrätys kartongin keräykseen. Tuotepakkaus muovia, kierrätys muovinkeräykseen.

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu
Vegaaninen
100 % luonnollisia ainesosia
28,08 % kokonaisainesosista luomulaatuisia 98,1 % kasviainesosista luomulaatuisia
Pakkauskoko 100 ml

18.00 € 25.95 €
Please select variants first