Hoitoseerumi Vadelma

Ei varastossa

Ekopharma Helsinki Vadelma Moisturize hoitoseerumi kosteuttaa tehokkaasti pintakuivaa ja kuivaa ihoa. Sopii erinomaisesti myös nuorelle iholle.

Vadelman korkea B-vitamiinipitoisuus uudistaa ja kirkastaa ihoa tuoden ihollesi kauniin hehkun. Luonnollisten sokereiden humektanttinen vaikutus sitoo kosteutta ihole ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.
Vadelmaseerumissa prebiootit vahvistavat ihon puolustusmekanismia ja peptidit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Kosteuttavina aineina hyaluronihappoa, vadelma- ja kurkku-uutetta ja suomalaisesta sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia sekä glyseriiniä. Ihon luontainen hyaluronihappotuotanto alkaa heikentyä 20 ikävuoden jälkeen.
Seerumi sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta. Vesiliukoinen manteliöljy hoitaa ja estää kosteuden haihtuvuutta. 30ml.


Käyttöohje:
Käytä jatkuvasti aamuin illoin tai kuuriluontoisesti vuodenaikojen vaihtuessa ja stressitilanteissa. Levitä 2-4 tippaa seerumia aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen päivä- tai yövoidetta.

Pimeän ja kylmä talven jälkeen Ekopharma Vadelma Hoitoseerumi elvyttää ihon kosteustasapainoa. Iho kaipaa tehohoitoa myös auringonottokauden jälkeen, sillä liika UV-säteily vaurioittaa ihoa ja aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista. Hoitoseerumi on tehotuote myös heti auringonoton jälkeen.


Ainesosat (INCI):
Rubus Idaeus Leaf Extract (Vadelma/Raspberry), Cucumis Sativus Fruit Extract (Kurkku/Cucumber), Betaine, Propanediol, Glycerin, Tocopherol (Vitamin E), Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Rice Bran Extract (Peptides), Glycine Soja Protein (Peptides), Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Xylitol, Anhydroxylitol, Xylitylglucoside, Sweet Almond Oil Polyglyceryl-4 Esters, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Oxido Reductases, Sodium Phytate, Parfum (Natural)

29.90 €