Mineraalipuuteri, kiinteä - 4 sävyä

Ale -40%, pakkaus uudistuu

Pehmeä, vaalea kiinteä mineraalipuuteri mattapintaisen meikkipohjan tekoon. Meikkipuuteri, 4 sävyä.

Kiinteä mineraalipuuteri on hienojakoinen puuteri, jolla saa luonnollisen mattapinnan. Puuteria voit käyttää yksistään meikkipohjan tekoon, säätele peittävyyttä kabuki-siveltimellä. Vegaaninen.

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys-ekologisuus-kuluttajaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita. Boho on värien iloittelua -ekologista ja eettistä ajattelua - ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Boho Green tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytetään lasia ja saarnipuuta. Boho välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia/sellofaaneja.

EAN: 3760220171191

AINESOSAT: Päävaikuttavat ainesosat:

• Oliiviöljy

• Aprikoosiöljy

• maissi

INCI : MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), ZEA MAYS STARCH (ZEA MAYS (CORN) STARCH)*, ZINC STEARATE, CI 77492 (IRON OXIDES), SQUALANE, BENZYL ALCOHOL, CI 77491 (IRON OXIDES), PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL (PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL)*, CI 77499 (IRON OXIDES), DEHYDROACETIC ACID

ALKUPERÄMAA: Ranska

TUOTETYYPPI: Kiinteä puuteri

OMINAISUUDET: luonnonkosmetiikka, vegaaninen


Valitse variaatio:

Alkaen 9,30 € 15,00 €