Mineraaliaurinkovoide -Vauvoille ja Lapsille SK 50+

ovh 27€ Eco Cosmetics hajusteeton herkän ihon mineraaliaurinkovoide perheen pienimmille - sisältää UVA ja UVB-suojan. Voiteessa erittäin korkea suojakerroin 50+, joka on suurin suojakerroin, joka voidaan saada aikaiseksi luonnonkosmetiikan ainesosilla. Granaattiomenaa ja tyrniä sisältävä voide suojaa herkkää ihoa auringonvalolta. Tuote ei sisällä kemiallisesti vaikuttavaa aurinkosuojaa, vaan sen teho perustuu täysin luonnollisen mineraalin - titaanioksidin - sekä siihen lisättyjen UV-säteiyn haittoja ehkäisevien luontaisten kasviuutteiden, kuten karanjaöljyn auringonsäteitä heijastavaan vaikutukseen. Näin valmistettu koostumus on turvallista käyttää myös pienillä lapsilla eikä se aiheuta ympäristöhaittoja esimerkiksi koralleille tai vesieliöille.

Tuote suojaa auringolta välittömästi iholle levittämisen jälkeen ja on vedenkestävä, joten se sopii myös uidessa/rannalla käytettäessä. Aurinkovoidetta tulee kuitenkin aina lisätä päivän mittaan tehon ylläpitämiseksi, mikäli oleskelu ulkona on pitkäkestoista.

Pienten lasten ihon palamista tulee varoa ja iho suojata myös vaatetuksella. Voide on valmistettu ISO 2444:2010 ja ISO 2442:2009 standardien mukaisesti. Eco Cosmetics -aurinkosuojatuotteet eivät sisällä mineraaliöljyperäisiä ainesosia, silikonijohdannaisia, sinkkioksidia, PEG:iä, synteettisiä säilöntä- tai väriaineita, synteettisiä hajusteita tai parabeeneja.

Kaikki Eco Cosmetics -aurinkovoiteet ovat hiilidioksidineutraalisti tuotettuja, geenimuuntelemattomia, 100 % vegaanisia, SLS-vapaita eikä niissä käytetä nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita. Tuotteita tai niiden raaka-aineita ei myöskään testata eläinkokein valmistajan tai sen kumppaneiden toimesta. Tuotteen sisältämä alumina corudum -yhdiste on luonnollinen mineraali, jota käytetään suurentamaan luonnon titaanioksidihiukkasia isomolekyylisimmiksi yhdisteiksi erikoispolttotekniikalla, jotta luontaisesti pienet titaanioksidihiukkaset eivät läpäise ihon pintakerrosta. Tuote ei sisällä nanokokoisia hiukkasia.

KÄYTTÖ: Levitä reilu kerros kaikkialle vartaloon ennen auringossa oleskelua. Lisää joka kerta uinnin tai suihkun jälkeen. Levittämismäärän pienentäminen vähentää aurinkosuojan tehoa. Huomautukset: Vältä aina keskipäivän kuumimpia hetkiä suorassa auringonvalossa ja ihon palamista kaikissa olosuhteissa. Mikään aurinkosuojatuote ei korvaa ihon vaatteilla ja asusteilla suojaamisen merkitystä eikä poista tarvetta olla varjossa ja välttää pitkää oleskelua suorassa auringonvalossa. Huolehdi erityisesti lasten suojaamiselta auringon haittoja vastaan ja käytä lapsille vähintään suojakertoimen 25 aurinkosuojia. Älä altista lapsia auringolle lainkaan päivän voimakkaimman auringonpaisteen aikana. Korkeimpienkaan suojakerrointen aurinkovoiteet eivät tarjoa täydellistä suojaa UV-säteilyä vastaan.

PAKKAUS: Myyntipakkaus kartonkia, kierrätys kartongin keräykseen. Tuotepakkaus muovia, kierrätys muovinkeräykseen.

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu
Vegaaninen
100 % ainesosista luonnollista alkuperää
95 % kasvisainesosista luomulaatuisia
Pakkauskoko 50 ml

21.00 €
Please select variants first