Tuuheuttava suihke - Angelroot - 50 ml matkakoko -Less is More

Tuuheuttava suihke/tyvikohottaja. Maksimoi tuuheuden, vahvistaa ja kohottaa hiusta tyvestä. Voimakasta rakennetta ja karkeutta tuova muotoilutuote. Sopii kaikille hiustyypeille. Matkakokoinen suihkepullo on kätevä ottaa matkalle mukaan.

TUOTTEEN TÄRKEIMMÄT TEHOAINEET

Sokerijuurikas*: Itävaltalainen luomusokerijuurikas antaa hiuksiin tuuheutta, voimakasta pitoa ja kosteuttaa hiusta.

Inuliini (agave)*: Luomutuotetun kasvin glukoosi selvittää hiusta ja helpottaa föönausta entisestään.

Metsähunaja*: Korkealaatuinen metsähunaja on kotkoisin luonnonsuojelualueelta Itävallan Mühlviertelin alueelta. Se kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. www.hochlandimker.at

TUOKSUMAAILMA (TUOKSU)

Tuuheuttavan suihkeen sisältämä sekoitus väinönputkea, sisilialaista sitruunaa ja sitruunamelissaa tekevät tuuheuttavasta suiheesta vahvistavan, mieltä nostatttavan ja piristävän ja hiuspohjaa ivrkistävän.

Väinönputki*: Juurista vesihöyrytislauksella uutettu puhdas eteerinen öljy. Yrttinen, maanläheinen, täyteläisen tuoksuinen aromi. Vahvistava ja tasapainottava.

Sisilialainen Sitruuna*: Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan hedelmän kuoresta kylmäpuristamalla. Raikas, puhdas ja kevyt tuoksu. Virkistävä, keskittymiskykyä edistävä vaikutus. Demeter sertifioitu

Sitruunamelissavesi*: Höyrytislaamalla saatu kukkavesi. Hennon yrttinen, sitruunanraikas aromi. Mielialaa nostattava, tasapainottava.

*=luomusertifioitu raaka-aine

Koko 50ml

(13,50 €/kpl, 270 €/litra)

13,50 €