EKOPHARMA Helsinki Vadelma-hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa
Kosteuttava Ekopharma Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa. Vadelman sokerit kosteuttavat ja sen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet ehkäisevät ihoa kuivumiselta. Antioksidanttinen vadelman siemenöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta.
Vadelma on ihanteellinen hoito nuorelle, pintakuivalle ja kuivalle iholle, koska sen humektanttinen vaikutus sitoo kosteutta ihon pintaan ja tasapainottaa ihon luonnollista kosteustasapainoa ehkäisten ihon kuivumista ja vahvistaen ihoa.
Ekopharma Helsinki Vadelma-hoitolinjan keramidit ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä, jotka iholle lisättynä vahvistavat ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista. Ksylitoli sitoo kosteutta itseensä ja estää sen haihtumista iholta sekä aktivoi ihon oman hyaluronihapon toimintaa. Lapista pomittu tupasvilla on kotimainen tehokosteuttava raaka-aine, joka suojaa ja hoitaa ihoa.
Vadelman marjauute kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Se tuo iholle paitsi kosteutta myös C-vitamiinia ja karotenoideja, jotka tuovat ihoa uudistavaa ja kiinteyttävää vaikutusta. Vadelmissa on paljon B-vitamiineja, ne edistävät solujen uudistumista ja vilkastuttavat solujen aineenvaihduntaa.
Vaikuttavat aineet:

- Vadelma kosteuttaa ja ravitsee ihoa vitamiineilla, hyvillä rasvahapoilla, hiven- ja kivennäisaineilla. Sisältää runsaasti antioksidantteja.
- Ihon kosteuteen vaikuttaa ennen kaikkea sarveiskerroksen keramidien määrä. Keramidit sitovat kosteutta ja estävät ihon kuivumista.
- Hyaluronihappo sitoo kosteutta jopa 1000 kertaa oman painonsa verran. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä täyteläisemmän.
- Biologisesti aktiivinen kasviperäinen silkkiproteiini vahvistaa ihon rakennetta ja kosteuttaa ihoa tehden ihosta silkkisen pehmeän.
- Kurkku-uute virkistää ihoa. Aloe Verasta saadaan aminohappoja. Suomalainen betaiini kosteuttaa ihoa tehokkaasti.