Ekokampaaja Marjo

Ekokampaaja Marjo

Hei, mie olen Marjo Kaarakka ja Salonki Luonnon Kauniin yrittäjä, jonka olen perustanut 2011. 

Hiusalalle valmistuin 2010 Kemin ammattiopisto Lappiasta ja ekokampaajan opinnot suoritin Helsingissä 2011.
Olen Lapin läänin ensimmäinen ekokampaaja.
Ensimmäiset kasvivärit tehin toukokuussa 2011.

Ekokampaajuus on minun juttu, on ihana nähdä kuinka asiakkaiden hiukset muuttuvat kun aletaan käyttämään hiusten hoitoon ja värjäykseen luonnollisia tuotteita.
Hiukset vahvistuvat ja hiuspohja voi hyvin.

Olen saanut olla mukana Kemijärven ekokampaaja koulutuksessa, ja teen yhteistyötä myös Kemin ammattiopiston kanssa. 

Kuulun koulutettujen ekokampaajien yhdistykseen ja tällä kaudella hoidan sen hallituksessa sihteerin pestiä.

Haluan kehittää ekokampaajuutta ja toivoisin että täällä meijän puhdasluontoisessa Pohjosessa olisi ekokampaajan palvelut kaikkien niitä haluavien saatavilla, tehen ekokampaajan töitä kysynnän mukaan myös Muoniossa. 

7-neljään työ ei ole minua varten. Tykkään vaihtelevista päivistä ja pienessä kiireessä olen parhaimmillani.

Olen idearikas ja helposti innostun uusista asioista ja kohta sitten huomaankin olevani taas jossain uudessa mukana. Ikuinen opiskelija ja etsin koko ajan jotain uutta.

Yksin yrittävänä koen tärkeänä olla yhteyksissä toisiin yrittäjiin ja vuosien varrella olenkin saanut tutustua ihaniin ja rohkeisiin yrittäjänaisiin, oikeita supernaisia!

Vapaa-ajalla mökkeilen ja tykkään liikkua luonnossa ja puhelin täyttyy kauniista luontokuvista. Lempipaikkoja minulle on Aavasaksa, Muonio ja Ivalo.

Luonnossa lempipuuni on koivu, koska se on eri vuodenaikaan aina erilainen, tuoksuva ja  hoitava.

Ekokampaajuus on vienyt minut mukanaan ja vuonna 2020 aloin myös opiskelemaan luonnontuotelaa Muoniossa, sieltä on tullut tullut tutuksi luonnon yrtit ja niiden hyödyntäminen kokonaisvaltaisesti.
Siellä olen saanut tutustua uusiin ihmisiin jotka jakavat samanlaisen luonnonarvostamisen.

Ennen Salonki Luonnon Kauniin perustamista olin töissä fysikaalisessa hoitolaitoksen toimistossa, siellä minun töihin kuului asiakaspalvelu sekä toimistohommat.
Mulla on myös kaupallinen koulutus, sihteerin ammattitutkinto ja vuonna opiskelin myös yrittäjän ammattitutkinnon. Lisäksi olen käynyt erilaisia lyhyitä kursseja, reikihoitoa, mindfulnesia, energialeikkausta, markinointia.