Neurosonic -rentoutusmetelmä- Tervetuloa kokeilemaan!

Uusi palvelu Luonnon Kauniissa! 
Neurosonic rentoutusmenetelmä, joka tuottaa matalataajuista värähtelyä. Värähtely vaikuttaa rauhoittavasti kehon kautta autonomiseen hermostoon ja mieleen.


 Matalataajuusvärähtely ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen nopeutuu ja  tehostuu.


                   Ajanvaraus


Luonnon Kauniissa on käytössä Neuronic mobiilipatja plus sekä uutuus GEN2-professional hoitotuoli, jossa voimakkaampi ja tehokkaampi värähtely sekä uusi 22 min palauttava ohjelma.

Hoidon esteet?

Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä jää yleensä pois 1-2 käyttökerran jälkeen. Välttääksesi huonovointisuutta ja päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosituksena on runsas veden juonti.

Laitteiden käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata päänalueelle lainkaan.

Älä käytä lainkaan, jos sinulla on jokin seuraavista:

- Akuutti tulehdustila
- Akuutti veritulppa
- Akuutti psykoosi
- Aktiivinen syöpä
- Kuumeflunssa
- Raskaus, jos on herkkä saamaan supisteluja
- Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
- Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkauksen jälkeen odotettava
jälkitarkastukseen saakka)
- Jos olet ollut avoleikkauksessa tai sinulla on jokin muu sisäisen verenvuodon vaara
- Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta tai jos saat rokotteesta oireita, odota niiden ohimenemistä

Jos laitteen käyttö mietityttää, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.