Ohjelmat ja käyttöajat

Voit helposti valita mobiiliapplikaatiolla valmiita 10-41 minuutin ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin tai palautumiseen. Ota powernap kiireisen arjen keskellä tai valitse rauhoittava ohjelma univaikeuksiin tai stressiin. Aktivoivia ohjelmia voit käyttää aineenvaihdunnan buustaamiseen, vireystilan kohottamiseen tai lihasten lämmittelyyn. Palauttavat ohjelmat sopivat urheilun jälkeen tai esimerkiksi turvotuksen lievitykseen.Valitse haluamasi ohjelma-alue ja -kesto

Kaikki ohjelmat edistävät unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen että psyykkiseen palautumiseen. Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja säännöllisellä käytöllä saadaan aikaiseksi parhaat tulokset. 


10 min tehonoset
Powernap-hetki työpäivän keskelle auttaa jaksamaan. Sisältää lyhyen rentouttavan sekä aktivoivan jakson.
Sopii hyvin otettavaksi klo 8–16 välillä. Ohjelma on sama kuin 10 min rentouttava.

Rentouttavat ohjelmat
Lievittävät stressiä, edistävät unenlaatua ja lihasten rentoutumista. Ohjelman kestot vaihtelevat 10-39 minuutin välillä ja ne sisältävät rentouttavia ja stimuloivia jaksoja, joita voi käyttää myös erilaisten kiputilojen lievitykseen. Lyhyt 10 minuutin rentoutus voi auttaa virkistymään.

10 min rentouttava 
Ohjelma lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkiksi päänsäryn lievittämiseen. 

20 min rentouttava
Käytä ohjelmaa erityisesti selän alueen lihaskipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

25 min rentouttava
Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen. 

39 min rentouttava
Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen. 


Aktivoivat ohjelmat
Nostavat vireystilaa ja stimuloivat aineenvaihduntaa. Aktivointi sopii hyvin käytettäväksi vireystilan kotottamiseen tai esim. lihasten herättelyyn ennen urheilua. Päivällä käytettävä ohjelma. 

12 min aktivoiva
Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. Olemme havainneet, että CFS-henkilöillä ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä.

24 min aktivoiva
Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva! 


Palauttavat ohjelmat
Edistävät fyysistä ja psyykkistä palautumista esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen ja parantavat unen laatua. Ohjelma on syvähieronnan ja rentoutuksen yhdistelmä, joka tukee nestekiertoa ja rentouttaa lihaksia. Ohjelmia voi käyttää myös erilaisten kiputilojen lievitykseen ja turvotuksen hoitoon.


22 min palauttava

37 min palauttava
Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin tai DOMS-oireisiin. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua.

41 min palauttava
Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Hyvä yhdistelmäohjelma myös unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.