PHYTONUTRIENT HAIRROOT - SEERUMI LESS IS MORE

HIUSPOHJASUIHKE

Phytonutrient Caffeine Infusion on edistyksellinen hiuspohjan hoitotuote, joka säilyttää hiusten nuorekkuuden luonnollisesti hoitamalla hiuksia sisältä ulospäin erittäin tehokkaalla luomu - ja phytoaktiivisten raaka-aineiden yhdistelmällä. Tehokas kasvien yhdistelmä energisoi ja elvyttää hiuspohjaa ja hiusjuuria hidastaen ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja säilyttäen hiusrakenteen, hiuksen pigmentaation ja kasvun. Seerumisuihke ravitsee ja suojaa luonnollisilla antioksidanteillaan ja yrttien yhdistelmän sisältävillä phytoravinteilla.

Tehosta vaikutusta käyttämällä vaihdellen Phytonutrient Hairroot Seerumia ja Caffeine Infusionia, sekä aktivoimalla hiuspohjaa ja verenkiertoa päivittäisellä hiuspohjan harjauksella (Less is More Ovaali hiusharja hiuspohjan hoitoon) ja säännöllisillä päähieronnoilla.

Less is Moren luomusertifioitu PHYTONUTRIENT linja on erittäin tehokas sarja tuotteita, jotka huolehtivat ja aktivoivat hiusfollikkeleja, hiuspohjaa ja hiusten terveyttä jokaisessa elämänvaiheessa. Useiden vuosien tutkimustyön tuloksena syntyneet innovatiiviset koostumukset tehokkailla luomukasvien aktiivi-aineilla ehkäisevät ja ratkaisevat erityisiä ongelmia kuten hiustenlähtöä, harmaantumista ja ikääntymistä. PHYTONUTRIENT tuotteita voi käyttää yksinään tai yhdessä - tehostaakseen niiden vaikutusta.

Koko 100ml

Tuote on vegaaninen ja Cosmos Organic -sertifioitu


45,00 €