TEK harjat ja kammat – luonnollinen valinta ammattilaisille

TEK harjat ja kammat ovat korkealaatuisia ammattitason tuotteita, jotka valmistetaan käsityönä luonnonmateriaaleja käyttäen. Jokainen harja valmistetaan alusta loppuun TEKin omassa verstaassa Milanossa, jossa perinteinen käsityötaito yhdistyy moderniin tekniikkaan. Tämä takaa korkean laadun ja kestävyyden, jotka vastaavat ammattilaisten vaatimuksia.


TEK on perheyritys, joka on erikoistunut harjojen ja kampojen valmistukseen luonnonmateriaaleista jo toisessa sukupolvessa. Yrityksen perustaja Giulio Valsecchi esitteli maailman ensimmäisen patentoimansa puupiikkiharjan vuonna 1977.

Ympäristön ja luonnon kunnioittaminen on tärkeä arvo TEKille kaikissa tuotantovaiheissa. Kaikki tuotteet ovat FSC-sertifioituja, mikä takaa vastuullisuuden ja läpinäkyvyyden käytettyyn puumateriaaliin liittyen. TEKin puupiikkiharjat ovat myös saaneet VeganOK-sertifikaatin. Pakkausmateriaalit ovat valkaisematonta FSC-sertifioitua kartonkia, ja tuotannossa käytetään RECS-sertifioitua energiaa. TEK tukee myös uusiutuvien energiamuotojen kehitystä ja tutkimusta. Lisäksi TEK on saavuttanut arvostetun B-corporation sertifikaatin, joka kertoo koko yrityksen läpinäkyvyydestä, vastuullisuudesta sekä korkeista sosiaalisista standardeista.

TEK harjat tarjoavat kuitenkin enemmän kuin pelkän ekologisen vaihtoehdon - ne yhdistävät tyylikkään muotoilun erinomaiseen käyttömukavuuteen ja suorituskykyyn. Ne ovat ammattilaisten valinta, jotka arvostavat luonnonmateriaalien ylivertaista laatua ja haluavat käyttää työssään parhaita mahdollisia välineitä.