Neurosonic Harmonia

Kaupan päälle 200€ lahjakortti Incrediwear -tuotteisiin!

Patjan alle sijoitettava uuden ajan Neurosonic-tuote Harmonia on täällä! Gen2 -teknologialla varustettu Neurosonic Harmonia tekee jokapäiväisestä hyvinvoinnista entistäkin helpompaa.

Harmonia auttaa sinua palautumaan arjen kuormituksista lievittämällä stressin oireita ja parantamalla unenlaatua helposti ja tehokkaasti.

Neurosonic Harmonia sijoitetaan sänkyyn patjan alle. Parhaan nukkumisergonomian saavuttamiseksi suosittelemme sijoittamista paksun patjan alle. Harmonia ei nosta patjan korkeutta, joten sitä on helppo käyttää myös parisängyssä. Voit siis nauttia rentoutumishetkestä vaikka nukkumaan mennessäsi!

Neurosonic Harmonia sisältää herätys- ja ajastustoiminnot. Ajasta esimerkiksi Harmonia herättämään sinut lempeällä matalataajuisella värähtelyllä!
Harmonia on kevyt ja kooltaan kompakti, joten voit kätevästi kuljettaa sitä mukana esimerkiksi mökille, työ- tai treenimatkoille tai vaikka mannerten väliselle matkalle jet lagin oireita helpottamaan.

Harmoniaa ohjataan Neurosonic-sovelluksella, jonka voit ladata puhelimeesi. Sovelluksesta voit valita erilaisia ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin tai palautumiseen.

2 690,00 €